top of page

Západočeský spolek přátel UFO se i přes veškerý výsměch ze strany spolku Sisyfos snaží již třetím rokem vybudovat hybridní časoprostorový převaděč lidských zdrojů na čistě pozitivní energii. Prototyp už je připraven  jeho spuštění provede Arnold J. Rimmer svým tvrdým světlem. 

 

Po konzultaci s intergalaktickým sněmem a astronomických výpočtech doby nejsilnějších vesmírných vibrací bylo datum konání třetího ročníku FESTIVALU TELEGRAFNÍCH SLOUPŮ 20. STOLETÍ stanoveno na 6. září 2014. Hlavní část výpočtu lokace provedli bytosti z galaxie Honící psi a my jim děkujeme a prosíme všechny návštěvníky aby si nedělali legraci z jejich vztyčených garachuch, které jsou znamením jedinců kteří dosáhli pohlavní úrovně chrechta vyšplháním na posvátný chuchech.

Místo konání pomohli určit přátelé z Českého proutkařského hnutí, kde se 9z10 klacků shodlo s odchylkou 0,3 otočení. Tuto polohu schválil i produkční tým EZOTv, k čemuž Vlastík Plamínek dodal: "Podobná šance se bude opakovat nejdříve za 9,5 štěněte na odvrácené straně Slunce."

Vzhledem k takto vysokým odborným referencím, bychom všechny návštěvníky rádi upozornili, že pravděpodobnost převedení vašich mozků na vyšší úrověň vnímání je na našem festivalu téměř jistá.

FAGS ´BOUT FEST

bottom of page